Achterhoek Coaching

Achterhoek Coaching en AchterhoekBIZ vormen samen Buro Achterhoek. Buro Achterhoek verzorgt het complete pakket voor de sales en marketing van een bedrijf, door middel van het magazine AchterhoekBIZ worden bedrijven uit de Achterhoek gepromoot. Achterhoek Coaching begeleidt en coacht mensen vanuit diverse situaties naar hun doel. AchterhoekCoaching is aangesloten bij St!R, hét kwaliteitskeurmerk van erkende coaches.  Hoe stel je je op in lastige situaties? Welke keuzes maak je en waarom? Of waarom niet! Hoe haal je het beste uit jezelf? Allemaal vragen om verder te onderzoeken. Wanneer je tot de kern weet te komen, zul je merken dat je kunt bereiken wat je wilt. Je voelt je sterker, zeker en handelt professioneel. Buro Achterhoek gelooft in ‘zaken voor elkaar’. Hierdoor maak ik gebruik van de netwerken en mogelijkheden van ons bedrijf en onze relaties. Jij kunt hier je voordeel mee doen!  

“Kom in beweging en hou je doel voor ogen”

Mijn visie is: Het in beweging brengen van mens en bedrijf, in welke vorm dan ook, leidt tot innovatie, groei en het behalen van gestelde doelen. Door je doel voor ogen te houden en je kwaliteiten in te zetten, ben je in beweging om jouw doel te bereiken. Wat ik mensen mee wil geven is dat ieder mens in zichzelf mag geloven. Wanneer je in jezelf gelooft is dit wellicht de mooiste waardering die je als mens kunt ontvangen. Wanneer je in jezelf gelooft sta je in je kracht en maak je gebruik van je kwaliteiten. Deze kracht en kwaliteiten maken het mogelijk om jouw ‘doel’ te bereiken. Deze weg bewandelen we samen, beslissen en veranderen doe jezelf.

Om jouw doel te bereiken:

  • Zetten wij jouw kwaliteiten in
  • Maak ik gebruik van Transactionele Analyse, welke rollen helpen je positief en welke beïnvloeden je negatief
  • Werk ik met het model van Bateson. Dan werk je vanuit gedrag, kwaliteit, overtuiging, identiteit toe naar de kern
  • Formuleren we een heldere visie, juiste positionering en kiezen we de marketingcommunicatie strategie welke bij jou past.
  • Zal ik je confronteren en uitdagen en tot nieuwe inzichten laten komen.

Buro Achterhoek werkt met meerdere coaches. Bovenstaand profiel is van Mascha Smit-Joling. Mascha is gecertificeerd coach en erkend door de ST!R ! Dit is een kwaliteitskeurmerk.  Wenst u een vrijblijvend adviesgesprek aangaande coaching? Neem dan contact met ons op.