PR & communicatie

Direct contact

Public Relations heeft o.a een signaalfunctie om trends en issues uit de buitenwereld op te merken en er naar te handelen. Buro Achterhoek helpt u bij het verbeteren van uw bedrijfsimago en het bekend maken van uw productaanbod of campagnes. 

Als het om PR en communicatie gaat, heeft u mensen nodig die bekend zijn en zich kunnen verplaatsen in uw markt. Buro Achterhoek kan ze inzetten. Of het nu om locale of landelijke activiteiten gaat, onze communicatiespecialisten schrijven geen dikke rapporten maar komen met pragmatische en bruikbare adviezen en voeren deze op creatieve en gedegen wijze uit, of het nu gaat om een 'eenvoudig' persbericht of een complexe communicatiestrategie. 

Promoties zijn tijdelijke activiteiten die moeten zorgen voor meer verkoop door de verhouding tussen prijs en waarde van een product tijdelijk te veranderen. Buro Achterhoek heeft ruime ervaring inmiddels in deze tak van sport. Van oorsprong is salespromotion een methode om de korte termijn omzet te vergroten. Omdat salespromotion niet veel geld hoeft te kosten, is het niet alleen voor grote maar ook juist voor kleine bedrijven een interessant marketinginstrument. 

Ook voor persvoorlichting, mediatrainingen en gespreksleiding bent u bij ons aan het goede adres.