Websites en webshops

Direct contact

Elke website wordt nauwkeurig afgestemd op uw persoonlijke wensen en naar wens geheel in eigen, of een op maat ontwikkelde huisstijl gebouwd. Buro Achterhoek is gespecialiseerd in meerdere systemen. Elk CMS biedt geweldige mogelijkheden om een webshop aan te koppelen in de meest uitgebreide vorm. Elke opgeleverde website wordt overigens volledig licentievrij opgeleverd. Dus u betaalt geen periodieke kosten voor het gebruik van het CMS.

Wij gaan met onze tijd mee! Steeds meer consumenten gebruiken een tablet (iPad, Android tablet etc) of smartphone om uw website te bezoeken. Wij streven er dan ook naar om elke website "mobile-proof" op te leveren. Dus geen Flash maar HTML5, duidelijke knoppen, geen mouse-overs, geen lastige scrollbalken en een juiste verhouding van breedte en hoogte. Kortom, een website voor iedere gebruiker!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of offerte.

PS: Heeft u nog geen domeinnaam of hostingpakket voor uw website en e-mail, dan ontvangt u hierin vrijblijvend en objectief advies opdat u de juiste keuze kunt nemen. Voor € 65 per jaar heeft u al een zeer compleet hostingpakket inclusief domeinnaamregistratie en e-mailhosting.